Uitgaan, Deelnemer Hengelo Kado

Café Biljart De Kleine Burgemeester

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Café Biljart De Kleine Burgemeester
de Wetstraat 57
7551 GB Hengelo

Café Biljart De Kleine Burgemeester

Ben je op zoek naar een gezellige bruine kroeg waar altijd wat te doen is? Ga dan naar Café De Kleine Burgemeester in Hengelo.

Door de week relaxed en gezellig, een feestje in het weekend. Met barmensen die goed voor je zorgen, bijzondere biertjes, een heerlijk terras in de zomer en gevarieerd publiek dat nooit verveelt.

Als bierliefhebber is het leuk om af en toe iets verrassends te proeven. Wil je graag een speciaalbiertje proeven? Neem dan eens plaats aan de bar. Elke week presenteren ze een speciaal bier van de week. Een absolute aanrader!

Het is er altijd gezellig en er heerst een ongedwongen sfeer. Iedereen is welkom om een biljartje te leggen of om gewoon naar de muziek te luisteren. Ook kun je de wedstrijden van FC Twente kijken op groot scherm.

Zo nu en dan organiseert Café De Kleine Burgemeester ook activiteiten voor zijn gasten. Kijk daarvoor op hun eigen website bij het onderdeel ‘activiteiten’ zodat je niets hoeft te missen!

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 16.00 - 02.00 uur
Donderdag 16.00 - 02.00 uur
Vrijdag 16.00 - 02.00 uur
Zaterdag 16.00 - 02.00 uur
Zondag 16.00 - 02.00 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.