Eten & drinken, Uitgaan, Deelnemer Hengelo Kado

Café en Zalencentrum het Twentse Ros

Terug naar overzicht
Adres Café en Zalencentrum het Twentse Ros
Twekkelerweg 227
7553 LX Hengelo

Café en Zalencentrum het Twentse Ros

Het Twenste Ros is een gezellige bruine kroeg waar iedereen zich meteen thuis voelt; jong, oud, alleen of met een groep. Je kunt hier heerlijk eten, een potje biljarten of darten, voetbal kijken op het grote scherm of natuurlijk gewoon “een poar nemen”. Bij mooi weer is het heerlijk zitten op het terras. Op zaterdag- en zondagavond kan het café ook geheel worden afgehuurd voor een borrel, feestje of andere feestelijke gebeurtenis. Bij Het Twentse Ros kun je heerlijk eten. De menukaart is uitgebreid en absoluut betaalbaar. Ook is er elke dag een dagschotel voor € 9,95. De keuken is 7 dagen per week open van 16.00 tot 21.00 uur. Voor gezelschappen kunnen ze diverse arrangementen op maat maken en kan er ook een lunch worden verzorgd.

Wel zin in lekker eten, maar geen zin om de deur uit te gaan ? Bestel je eten bij Het Twentse Ros en zij bezorgen het eten bij je thuis.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Dagelijks open 16.00 - 00.00 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.