Eten & drinken, Uitgaan, Deelnemer Hengelo Kado

Café 't Neutje

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Café 't Neutje
Pastoriestraat 14
7551 DK Hengelo

Café 't Neutje

Aloude tijden herleven in café ’t Neutje aan de Pastoriestraat in het centrum van Hengelo. Nostalgie. Als vanouds. Het is de oudste kroeg van de stad, gevestigd in het oudste pand van Hengelo (1652).

Met diverse speciaalbieren en een goede wijnkaart. De nieuwe, ronde bar die is opgetrokken uit authentiek Twickelhout, de klassieke zitjes, de sfeervolle inrichting en de fraaie zwartwitfoto’s aan de wanden zorgen voor een open en gezellige sfeer. De muurplaten getuigen van het rijke industriële metaalverleden van Hengelo, met toonaangevende bedrijven als Hazemeijer, Stork, Dikkers en Heemaf. Een biertje of wijntje drinken in die ambiance, omzoomd door straatbeelden van Hengelo rond het jaar 1900, het is een hele speciale ervaring.

Fijne sfeer

Muziek is er van alle tijden, een verzoekplaatje is zo gedraaid. De kroeg beschikt ook over een draaitafel en een dj. Bovendien is er een overdekte biertuin. Het buitenterras gaat open zodra het weer dat toelaat.

Café ’t Neutje afhuren

Café ‘t Neutje kan afgehuurd worden voor allerlei activiteiten: bruiloften & partijen, personeelsfeestjes, barbecues, etc. Ook exposities en andere kunstzinnige en culturele uitingen zijn mogelijk.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Vanaf 17.00 uur
Donderdag Vanaf 17.00 uur
Vrijdag Vanaf 17.00 uur
Zaterdag Vanaf 17.00 uur
Zondag Vanaf 17.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.