Uitgaan

Café Tante Jo

Terug naar overzicht
Café Tante Jo Hengelo
Winkelgebied Binnenstad Adres Café Tante Jo
Pastoriestraat 23
7551 DJ Hengelo

Café Tante Jo

Café Tante Jo tapt voor jou het mooiste biertje. Hier doen ze er alles aan je bezoek zo plezierig mogelijk te maken. Natuurlijk hoort een perfect getapt biertje daarbij, goed van temperatuur en in een aantrekkelijk glas. Ze hebben natuurlijk verschillende soorten bier in huis. Maar je kunt er ook genieten van een heerlijke cocktail, of een fijne likeur.

Whiskey

Daarnaast zijn ze erg trots op hen voorraad van voortreffelijke whisky’s. Elke maand bieden ze op hun website een speciale whisky aan!

Activiteiten

Café Tante Jo organiseert op regelmatige basis speciale evenementen. Je kunt genieten van geweldige live muziek of beleef met je vrienden de mooiste voetbalwedstrijd van je favoriete club. Bovendien heeft het café ook zijn eigen dartclub. Je kunt daarom ook gebruik maken van het dartbord dat aanwezig is.

Eigen feestje organiseren?

Je kunt hier ook terecht als je zelf een feest wilt organiseren, een bedrijfsfeest wilt houden of bijvoorbeeld een vrijgezellenavond wilt geven. Het is mogelijk het hele café te huren, maar ook alleen het voor-café of de aanbouw. Voor vragen over arrangementen kan je op de website een formulier invullen.

Openingstijden

Maandag 19.00 - 02.00 uur
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 19.00 - 04.00 uur
Vrijdag 19.00 - 04.00 uur
Zaterdag 19.00 - 04.00 uur
Zondag 19.00 - 02.00 uur

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.