Eten & drinken

Carpe Diem Lunch & Diner

Terug naar overzicht
Winkelgebied Binnenstad Adres Carpe Diem Lunch & Diner
Thiemsbrug 61
7551 EZ Hengelo

Carpe Diem Lunch & Diner

Smakelijk eten is absoluut genieten! Je vindt bij Carpe Diem verschillende lekkernijen die je dag net iets plezieriger maken. Kies je voor een heerlijke ijscoupe, een vers bereide pasta, een complete lunch of gewoon een broodje kroket? Simpel, als je al gelukkig wordt van een kop koffie, zijn zij dat ook!

Dineren

Je kan nu ook dineren bij Carpe Diem. Maak zelf een keuze uit de gerechten of laat je verrassen door het verrassingsmenu.

Ontbijten

Geen zin om zelf de tafel te dekken? Kom dan ontbijten. Ontbijten kan van maandag t/m zaterdag tussen 10 en 12 uur.

Pluk de dag

Carpe diem is een Latijns spreekwoord dat Pluk de dag betekent. De zinsnede is afkomstig van de Romeinse dichter Horatius. Carpe diem dient als metafoor ter aansporing om de dag van heden te gebruiken en om niet tot morgen uit te stellen wat vandaag gedaan kan worden."

Openingstijden

Maandag & dinsdag 10.00 - 17.00 uur
Woensdag t/m zaterdag 10.00 - 22.00 uur
Zondag 12.00 - 22.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.