Groepsactiviteiten, Deelnemer Hengelo Kado, Verenigingen

Dance Passion

Terug naar overzicht
Adres Wijkcentrum Slangenbeek
Straatsburg 5
7559 NM Hengelo

Dance Passion

Op zoek naar een leuke workshops voor een vrijgezellenfeestje, bedrijfsfeestje of met vriendinnen? Bij Dance Passion kan je een workshop buikdansen, salsa, burlesque of lady salsa doen.

Buikdans workshop

Laat je meevoeren door de exotische klanken van oosterse muziek en stap in de wereld van een buikdanseres! Iedereen krijgt een rinkelend heupsjaaltje om. Je leert een aantal basis bewegingen en een korte dansje.

Workshop salsa

Een leuke, gezellige en interactieve workshop. Leer de basis van salsa op een ongedwongen, swingende, gezellige en makkelijke manier zodat iedereen lekker mee kan doen. je danst met elkaar en wisselt van partner. Het duurt niet lang voordat iedereen lekker staat te swingen.

Burlesque workshop

Kom in de sfeer van dans & Moulin Rouge! Burlesque is een show dansstijl waarin je danst, poseert, teast en geniet. Een laagdrempelige en gezellige workshop met veel humor en een tikkeltje sexy. Bij binnenkomst krijg je een welkomstdrankje met bubbels. Je leert een leuke Burlesque dans met uitdagende danspasjes. Voel je super vrouwelijk en ontdek de Femme Fatale in jezelf. Dit is een workshop waar je zeker veel plezier aan zult beleven.

Locaties

In Hengelo worden er niet alleen lessen gegeven in het wijkcentrum Slangenbeek, maar ook bij Kulturhus Hasselo.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Prijzen

Kosten 25 euro per persoon (incl. drankjes en lekkers), minimum totaalbedrag 200 euro.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.