Groepsactiviteiten, Deelnemer Hengelo Kado

De Kroonluchter – Stamps & Stationery

Terug naar overzicht
Adres De Kroonluchter – Stamps & Stationery
Enschedesestraat 86
7551 EP Hengelo

de Kroonluchter – Stamps & Stationery

Bij de Kroonluchter – Stamps & Stationery vind je van alles om je creativiteit vorm te geven. Ze verkopen stempels en inkt van Perlenfischer, stationery van Studio Stationery, bakkersgaren van Garn & Mehr, kaarten van Charlotte Sophie, washi tape van MT Masking Tape en verschillende accessoires voor het stempelen. Ook geven ze workshops stempelen.

Workshops

Tijdens een stempelworkshop bij de Kroonluchter ga je aan de slag met het stempelen van kaarten en cadeauhangers. De workshops in het atelier zijn geschikt voor maximaal 8 personen en duren ongeveer 2,5 uur. De workshops worden gegeven in het pakhuis aan de Enschedesestraat 86. De workshop ruimte ligt op de eerste verdieping en is alleen via de trap te bereiken.

De workshops beginnen met uitleg en koffie of thee met iets lekkers. Vervolgens ga je aan het werk met het stempelen van kaarten, enveloppen en cadeauhangers.

Afhankelijk van het seizoen kan de workshop een thema hebben (bijvoorbeeld Pasen of Kerstmis), maar deelnemers zijn vrij om met alle aanwezige stempels aan de slag te gaan. De data voor de eerstvolgende workshops zijn te vinden in de webshop. De Kroonluchter kan ook workshops op afspraak verzorgen voor maximaal 15 personen, leuk voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeestje of een babyshower.

Deelnemer Hengelo Kado

Meer informatie

Openingstijden

Woensdag & vrijdag 14.00 - 17.00 uur

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.