Muziek

25 jaar Top 2000

Terug naar overzicht
Datum zo 29 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

De Top 2000: wat begon als een lijstjesfeestje bij Radio2 is inmiddels uitgegroeid tot een nationale traditie waar hele families naar uitkijken. Al een kwart eeuw verovert de Top 2000 de harten van luisteraars met een bijzondere mix van tijdloze hits en nieuwe favorieten.Dit jubileumjaar is een prachtige gelegenheid voor Top 2000 Live om een extra muzikale dimensie toe te voegen aan het nationale muziekfeest. Een extra feestelijke show vol rock-, soul-, pop- en nationale publiekspareltjes die gegarandeerd zullen verbazen, ontroeren en swingen!

Na een jarenlange succesreeks in de Nederlandse theaters waar voor volle zalen de hoogtepunten uit de lijst der lijsten werden en worden gespeeld is dit jubileumjaar een prachtige gelegenheid voor Top 2000 Live om een extra muzikale dimensie toe te voegen aan het nationale muziekfeest door de vele rock-, soul-, pop- en nationale publiekspareltjes in een extra glimmende jas uit te voeren, dat zal verbazen, dat zal swingen en dat wordt extra ontroerend en vooral extra feestelijk!TOP 2000 LIVE 25 JAAR TOP 2000: een unieke verzameling van de mooiste liedjes ooit gemaakt voor een eenmalige serie concerten in de Nederlandse theaters!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 27,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.