Kunst & Cultuur

Art Brut Biënnale 2023

Terug naar overzicht
Datum za 07 okt. t/m zo 15 okt. Locatie Oude V&D Pand
Brink 110
7571 JC Hengelo

Art Brut Biënnale 2023

Tijdens de 4e Art Brut Biënnale 2023 (7 t/m 15 oktober) staat het werk van 150 (internationale) kunstenaars met een (psychiatrische) beperking centraal. Met meer dan 800 kunstwerken en een actuele randprogrammering is het voormalige V&D pand in Hengelo 10 dagen lang de hotspot voor de internationale Art Brut kunst. Na het grote succes van de laatste edities, waar ruim 14.000 bezoekers naartoe kwamen, is de organisatie opnieuw op zoek gegaan naar ongekend talent. Naast kunstwerken uit grote Europese collecties en rechtstreeks van kunstenaars, kan ook dit keer kennis worden gemaakt met werk van bekenden en onbekenden uit eigen land. De toegang is gratis. De internationale Art Brut Biënnale is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste tentoonstelling op het gebied van Outsider Art.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.