Muziek

Blues Night 2024

Terug naar overzicht
Datum vr 11 okt. Locatie Binnenstad Hengelo

Blues Night 2024

Blues Night, het jaarlijks terugkerende festival in de binnenstad van Hengelo, dat de kroegen doet vullen met de heerlijke tonen van de blues.

Programma

Op vrijdag 11 oktober is het weer tijd voor de traditionele Blues Night! De aftrap van de traditionele Blues Night vindt om 20.00 uur plaats in Schouwburg Hengelo door Barrelhouse! Aansluitend kan er bij Metropool en in diverse cafés ook worden genoten van bluesmuziek.


20:00 Schouwburg - Barrelhouse

Wat begon met een jamsessie op een zondagmiddag in Alkmaar en een eerste optreden in Mahogany Hall in Edam in 1974, groeide uit tot een band met een enorme live reputatie. Voor het 50-jarig bestaan blijft het motto ongewijzigd: enthousiasme en opwinding alsof het een eerste optreden is. Dit altijd met de prachtige krachtige en warme stem van Tineke, met een achteloze technische beheersing van John en Guus, fel hamerend, stuwend piano van Han, en het zowel krachtige en opzwepende, als subtiele ritme van Bob en Jan Willem.

21:15 Metropool - King of the World

King of the World, al meer dan tien jaar een begrip in de Nederlandse muziekscene, biedt Blues Rhythm and Roots van het hoogste niveau. Met een nieuwe studio-CD (release 1 oktober 2024), waarop speciale gasten Matt Schofield, Shirma Rouse & Christine Tambakis meedoen, zijn de heren van King of the World vastbesloten om hun reputatie als de hardst werkende band van Nederland opnieuw waar te maken.

Meer informatie volgt.

Kosten

Passe partouts kosten in de voorverkoop € 15,00 en zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende locaties en platenzaak Popeye. Aan de deur kost een passe partout € 17,50.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

bluesfestivalhengelo

Prijzen

Passe partouts kosten in de voorverkoop € 15,00 en zijn verkrijgbaar bij alle deelnemende locaties en platenzaak Popeye. Aan de deur kost een passe partout € 17,50.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.