Datum wo 15 mrt. Locatie Poppodium Metropool
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Boekenballade 2023

Net als voorgaande jaren organiseert Bibliotheek Hengelo in samenwerking met Stichting Hengelo Leest, Boekhandel Broekhuis en Poppodium Metropool de jaarlijkse Twentse Boekenballade!

Tijdens de Boekenweek (11-19 maart) houdt Twente traditioneel haar eigen boekenfeestje. Tijdens de Boekenballade 2023 in het Muziekcafé van Metropool Hengelo komen poëzie, literatuur, muziek, spoken word en journalistieke verhalen elkaar tegen in het meest afwisselende programma tot op heden, met optredens van Gijs Wilbrink, Teddy Tops, Wouter Munsterman, Droom Dit en Jonah Falke. De avond wordt gehost door hét culturele baken van RTV Oost: Inga Tjapkes.

Kom op woensdag 15 maart in Poppodium Metropool genieten van een bijzonder afwisselend programma. KLIK HIER VOOR MEER INFORMATIE

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€12,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.