Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Boekenballade

Terug naar overzicht
Datum wo 13 apr. Locatie Poppodium Metropool
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Boekenballade 2022

Net als voorgaande jaren organiseert Bibliotheek Hengelo in samenwerking met Stichting Hengelo Leest, Boekhandel Broekhuis en Poppodium Metropool de jaarlijkse Twentse Boekenballade! Tijdens de Boekenballade verklaren muziek, proza en poëzie elkaar vurig de liefde.

Kom op woensdag 13 april in Poppodium Metropool genieten van een bijzonder afwisselend programma, gepresenteerd door Theo Hakkert, een nuchtere rots in de literaire branding!

Thema Eerste liefde

De 87ste Boekenweek is een ode aan de eerste liefde. Een eerste liefde overspoelt je met gevoelens en verlangens die je eerder nog niet kende, die je niet kon vermoeden. Een nieuwe wereld vol behoeften, driften, onzekerheden en twijfels openbaart zich aan je en om woorden te geven aan die emoties, wenden we ons telkens weer tot de dichters en schrijvers. Zij geven woorden aan de liefde, in al haar schoonheid en complexiteit. Eerste liefdes blijven je hele leven nagalmen en blijven zorgen voor een warm gevoel, een lichte verwarring of regelrechte heimwee.

Tickets

Tickets voor de Boekenballade 2022 zijn verkrijgbaar via de website van Metropool.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

metropool.nl
074 - 243 80 00

Prijzen

€12,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.