Theaterspecial

Boekhandel Broekhuis

Terug naar overzicht
Datum di 05 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Laat je inspireren door de meeslepende zoektocht van Griet Op de Beeck en leer hoe ook jij vrij en voluit kunt leven.Haar hele leven was Griet Op de Beeck op zoek naar het beter waarvan ze altijd geloofde dat het moest bestaan. En het werd beter, maar een echte ommezwaai kwam er nooit. Tot ze besliste om terug naar school te gaan en naast schrijver ook therapeut te worden. Ze kreeg de kans om te leren van de invloedrijke vernieuwers en gezaghebbende autoriteiten van vandaag als Bessel van der Kolk, Esther Perel en Richard Schwartz. Tijdens deze avond vertelt Op de Beeck op haar bekende intieme wijze niet alleen over het boeiende en helende parcours dat ze de afgelopen jaren heeft doorlopen, maar ook wat ze daaruit heeft geleerd en wat nuttig kan zijn voor anderen. Na afloop van de voorstelling zijn haar boeken te koop en zal ze ruim de tijd nemen om deze te signeren. U kunt het boek "Het wordt beter" ook bijbestellen bij uw kaarten à € 23,99.

Griet Op de Beeck is een van de succesvolste schrijvers van ons taalgebied. Ze schreef onder meer de veelgeprezen romans Vele hemels boven de zevende, Kom hier dat ik u kus, Gij nu en Jij mag alles zijn. Van haar boeken werden meer dan een miljoen exemplaren verkocht.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 19,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.