Eten & Drinken, Muziek

Boktober Festival op het Pastorieplein

Terug naar overzicht
Datum zo 22 okt. Locatie Pastorieplein
Pastoriestraat 30
7551DK Hengelo

Boktober Festival op het Pastorieplein

Op zondag 22 oktober organiseert het Pastorieplein het eerste Boktober Festival van 14.00 t/m 22.00uur! Maar liefst 8 verschillende bokbiertjes te verkrijgen en zo heeft elke zaak zijn eigen bokbiertje die je mag afstrepen van de stempelkaart. Maak deze bokbiertoer door de Pastoriestraat met al jouw vrienden!

Stempelkaart

Heb jij je stempelkaart vol maak je ook nog eens kans op leuke prijzen. De Tickets kosten €10,- inclusief 2 bokbiertjes & geweldige artiesten. En binnenkort maken wij de artiesten bekend!

De Appel 2.0 . Café Plan B . De Cactus Muziekcafé . Lasergame Hengelo - De Tapperij . Club Vibe Speciaal Bierlokaal De Pastorie . Cafe ’t Neutje . The Three Musketeers

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

melvin@threemusketeers.nl

Prijzen

€10,-

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.