Muziek

BOUKE ROCKS ELVIS

Terug naar overzicht
Datum vr 14 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Wie de afgelopen jaren een show van Bouke bijwoonde of heeft gekeken naar The Tribute - Battle of the Bands 2023, weet dat hij garant staat voor een avond topkwaliteit! De beste zanger met de mooiste stem om de songs van de grootste entertainer aller tijden te brengen! Bouke werd zelfs tweemaal gevraagd om op Graceland, de thuisbasis van Elvis Presley in Memphis (USA), op te treden!Met de show Bouke Rocks Elvis brengt hij de echte Elvis-magic naar Hengelo, waarbij hij wordt begeleid door de ElvisMatters Band, blazers en backing vocals. Een concert van meer dan twee uur met bekende en minder bekende songs van Elvis, en met veel kippenvel momenten waarbij je, als je je ogen sluit, haast The King zelf hoort. Deze show is reeds meerdere keren betiteld als beste Elvis tributeshow ooit!

ouke Scholten groeide op in een muzikale familie en al snel werd ontdekt dat hij over een gouden stem beschikte. Reeds op 18-jarige leeftijd begon Bouke met optreden en ontdekte ook het publiek de krachtige, loepzuivere stem die hij bezit. Hierdoor rees zijn ster snel en werd hij veelgevraagd artiest. Bouke was te gast in verschillende muziek shows op TV en zo maakte ook de rest van Nederland kennis met Bouke. Met zijn gouden stem won hij in 2009 moeiteloos het RTL4 programma “Waar is Elvis?", eind 2014 was hij ook de absolute nummer één in de SBS6 TV show “The Winner Takes It All” en in 2023 schopte hij het tot de finale van The Tribute - Battle of the Bands.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 38,00

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.