Datum za 10 jun. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Maestro Hengelo

Wie wordt de eerste Hengelose Maestro? Wie kan het beste het harmonieorkest van Muziekvereniging Armonia leiden? Dat is de grote vraag tijdens het allereerste Maestro concert in Hengelo, dat op zaterdag 10 juni wordt georganiseerd. Wordt het Melvin de Boer, Sander Schelberg, Jan van Halst, Brigiet Schoemaker, Judith Hartman, Jeffrey Spalburg of Martine Fabels?

Primeur voor Hengelo

De Mixed LIONS Club Hengelo en Muziekvereniging Armonia zijn trots om aan te kondigen dat ze op 10 juni 2023 een unieke Maestro competitie organiseren in Schouwburg Hengelo. Tijdens dit evenement zullen zeven bekende Hengeloërs worden opgeleid tot amateur dirigenten en zal de winnaar de titel ‘de Hengelose Maestro’ ontvangen, samen met een zilveren Baton. Maestro is afgeleid van het tv-programma met dezelfde naam, waar bekende Nederlanders zonder ervaring voor een orkest gezet worden. Maar wie zijn die 7 Maestro’s uit Hengelo eigenlijk?

Een jaar lang muziek voor het Hengelose kind

Met de uitverkiezing van de maestro wordt geld opgehaald om Hengelose kinderen een jaar lang kennis te laten maken met muziek. De realisatie van dit project is een samenwerking tussen Mixed Lions Hengelo, muziekvereniging Armonia en Stichting Hengelo Cultuurluk. Zij vinden dat alle kinderen muziekonderwijs moeten kunnen volgen.

Armonia

De besteding van de gelden is in handen van muziekvereniging Armonia. Maar Armonia doet dit in nauwe samenwerking met Oyfo, de gemeente Hengelo en de basisscholen. Armonia zorgt voor het instrument, het onderhoud en de orkestbegeleiding. De muzieklessen zelf zullen verzorgd worden door Oyfo.

Alle kinderen die graag muziekles willen volgen mogen zich aanmelden. De scholen zullen t.z.t. bekend maken hoe de aanmelding en de selectie in zijn werk zal gaan.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€29,50 inclusief loterij kaartje, pauze drankje en garderobe

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.