Jeugd / Familie

De Kleine Zeemeermin (4+)

Terug naar overzicht
Datum do 26 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Diep in de oceaan, tussen prachtig koraal en vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Bij een hevige storm redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins. Ze is op slagverliefd en ze wil niets liever dan bij hem zijn, maar zij woont in de zee en hij op het land!Van twee komische zeewezens krijgt ze hulp om de wens bij haar prins te zijn te vervullen… maar alleen in ruil voor haar schitterende stem! Maar wat als blijkt dat haar stem het enige is wat de prins zich van haar kan herinneren? Zal ze de prins ooit weer zien?Prachtige decors en kostuums, heerlijke humor en Sita Vermeulen in de hoofdrol: een spetterende sprookjesmusical voor de hele familie!

Doe mee met de verkleedwedstrijd en ga op de foto!Maak jouw theaterbezoek extra magisch door verkleed naar het theater te komen. Meld je aan voor de sprookjesverkleedwedstrijd en maak kans op een betoverende prijs. Daarnaast kun je na de voorstelling alle helden uit de show ontmoeten tijdens een meet & greet in de foyer van het theater.Al vele jaren zijn de sprookjesvoorstellingen van Van Hoorne Studios een groot succes bij kinderen en hun familie. Na in zowel 2022 als 2023 bekroond te zijn met de Award voor Beste Familiemusical, kan het niet anders dat ook De Kleine Zeemeermin De Musical een onvergetelijke ervaring zal worden.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 26,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.