Dans

De Notenkraker

Terug naar overzicht
Datum vr 17 nov. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Het magistrale Théâtre Classique reist samen met de suikerboonfee, de Muizenkoning, Clara en de Notenkrakerprins af naar Schouwburg Hengelo voor de onweerstaanbare productie De Notenkraker. Op de wereldberoemde muziek van Tsjaikovski danst een onberispelijke cast van solisten en een prachtig corps de ballet dit tijdloze meesterwerk!De Notenkraker vertelt het verhaal van Clara die op kerstavond een notenkrakerpop ontvangt. In haar droom beleven ze samen de meest magische avonturen. Dit sprookjesballet is een geweldige voorstelling voor de hele familie.

Een geweldige klassieke en onweerstaanbare productie die staat voor een niet te missen en memorabel moment. Een unieke show die in het geheugen van het publiek zal blijven staan.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 35,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.