Jeugd / Familie

De Proefkeuken (8+)

Terug naar overzicht
Datum vr 27 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Een spectaculaire en hilarische familievoorstelling gebaseerd op de gelijknamige VPRO-serie die het theater binnenstebuiten keert – en waarin Pieter Hulst en Willem Voogd elke avond opnieuween nieuwe voorstelling maken.Na tien seizoenen van De Proefkeuken op TV maken de jongens een grootse theatervoorstelling voor de hele familie! Bereid je voor op spectaculaire special effects, krankzinnige steracteurs enongelofelijk veel lachmomenten. Voortgestuwd door hun kenmerkende humor wordt het een race tegen te klok om de voorstelling af te krijgen voor het zaallicht weer aan gaat!

Over De ProefkeukenNederland geniet al tien seizoen lang van De Proefkeuken waarin Pieter Hulst en Willem Voogd allerlei producten ontleden en onderzoeken ze hoe deze gemaakt worden. De VPRO-serie wordt veelvuldig gestreamd en oneindig herhaald op tv, de afleveringen zijn bij elkaar miljoenen keren bekeken.Credits: Spel: Pieter Hulst, Willem Voogd & Whitney SawyerScript: Pieter HulstRegie: Timothy de GildeDe Proefkeuken wordt gemaakt in samenwerking met de VPRO.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 27,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.