Theater

Dichterbij (reprise)

Terug naar overzicht
Datum do 14 sep. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Jij wilt dolgraag die diepe verbondenheid voelen met je geliefde. Elkaar écht begrijpen. Liefdevol communiceren. Gewoon plezier hebben met elkaar. Welkom bij ‘Dichterbij’. De veelgeprezen theatershow die al tienduizenden(!) stellen én singles heeft geholpen aan die mooie relatie. Waar psychologen en theatermakers 6 jaar aan hebben gewerkt. Zodat jij als nooit tevoren ervaart hoe je de liefde krijgt waarnaar je verlangt. Tijdens een prachtige avond uit in het theater. Herkenbaar, hilarisch en ontroerend… Een frisse wind door theaterland. Met wie ga jij?Tijdens deze avond krijg je met tranen van ontroering en huilend van het lachen een diep inzicht in jezelf en in je relatie. Heb lief als nooit tevoren!Let op!Kaartverkoop niet via Schouwburg Hengelo maar via psychologieintheater.nl

Je begint ‘Dichterbij’ in de huiskamer van Simon en Eva, een manager en muzikant met twee kinderen. Ze lijken gelukkig, maar scene na scene zien we hoe hun liefde langzaam ontaardt in een duister spel van manipulatie, verwijten en gespeelde onkwetsbaarheid. Toch kunnen ze elkaar niet loslaten. Twee personages die elk op hun eigen manier verlangen naar liefde, maar elkaar langzaam dreigen te verliezen. En wat begint als ellende verandert in een aangrijpende zoektocht naar liefde en acceptatie. Door hun humor, intieme spel en de mooie liedjes raak je steeds meer met Eva en Simon verbonden. Scenes uit je eigen leven flitsen voorbij. En als nooit tevoren zie je waar joúw kansen in de liefde liggen. In de pauze maakt de huiskamer plaats voor de werkkamer van ‘lands zingende, grappende maar vooral tot de tanden toe bewapende liefdesdoctor: relatietherapeut en comedian dr. David Blom. Ademloos ben je getuige van zijn indrukwekkende analyse van de liefde, van wieg tot nu, waarin hij het geheim van een gelukkig leven tot op het bot ontleedt. Soms humoristisch, soms pijnlijk herkenbaar maar vooral hoopvol. Als sluitstuk brengt hij de aangereikte inzichten en handvatten in praktijk tijdens een ontroerende therapiesessie met Simon en Eva, waarin ze zichzelf voor het eerst werkelijk blootgeven.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 44,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.