Datum zo 16 apr. Locatie Industriestraat en omgeving
Industriestraat
7553 CK Hengelo

Esreinmarkt

De Esreinmarkt staat al tientallen jaren in de top van de markten in onze regio, er is veel publiek, een goede omzet en altijd zon! De 40e editie van de Esreinmarkt op zondag 16 april is een speciale. De Esreinmarkt in Hengelo heeft het allemaal: het is een braderie, een rommelmarkt, kermis en straattheater ineen! Er is voor jong én oud wat te beleven. Nu ook in het winkelcentrum Hart van Zuid!

Programma

Op het programma o.a. Dirk Meeldijk, Hengeler Weend Bloazers, Dansstudio Move, Clown Henkie, springkussen, diverse kermis attracties, gratis schminken, biercaroussel met podium, rommel- en warenmarkt, straattheater, diverse Disney figuren en demonstraties van de brandweer. Volop vermaak dus!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.