Datum zo 21 apr. Locatie Industriestraat en omgeving
Industriestraat
7553 CK Hengelo

Esreinmarkt

Op zondag 21 april is het weer zover……. De jaarlijkse Esreinmarkt vindt voor de 41e !!!! keer plaats, een van de grootste en bekendste evenementen van Hengelo met een braderie, rommelmarkt, kermis, straattheater en heel veel muziek…..kortom; genieten voor jong en oud!

Programma

Voor de kleintjes biedt de markt diverse kermisattracties, pony rijden, een complete kinderboerderij, broodjes bakken met de scouting, Disney-figuren, Clown Henkie, schminken, trampolines, en ga zo maar door…..

Er zijn diverse demonstraties, o.a. van de Hengelose Gymnastiekvereniging met turn-, dans-, en skatehockeydemonstraties en Clinics, Demonstraties van Dansschool Move een straatgoochelaar, Air Track van Jump XL straattheater, Wens Ambulance, etc.

Braderie

Natuurlijk een grote braderie met 200 kramen, daarnaast 100 kramen rommelmarkt en een kleedjesmarkt voor de kinderen (deze is sinds een paar jaar uitgebreid met een kleedjesmarkt voor volwassenen, om mensen die geen kraampje hebben weten te bemachtigen voor de rommelmarkt een alternatief te bieden) oude ambachten, kunstenaars, diverse standwerkers ( oa Nederlands kampioen standwerken ), écht aan niets ontbreekt !

Muziek

Over de hele markt zal er muziek ten gehore worden gebracht….over de markt lopen de Hengeler Weend Bloazers (blaaskapel), Pop/Funk en Soulmuziek van Feel The Beat, en op het grote podium bij de Zoalt-toorn Country Band Beetroot een DJ en als hoofd Act niemand minder dan de Amsterdamse volkszanger PETER BEEENSE…!!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.