Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

FBK Games

Terug naar overzicht
Datum zo 06 jun. Locatie FBK Stadion
Kuipersdijk 46
7552 BJ Hengelo

FBK Games

…erfgoed van de Nederlandse Sport. Vernoemd naar atlete van de eeuw: Fanny Blankers Koen. ’s Werelds meest innovatieve atletiekevenement. Inmiddels al bijna 40 jaar niet meer weg te denken van de Internationale topsportkalender: ieder jaar trekken Olympisch kampioenen, wereldkampioenen en talenten naar Hengelo om zich met elkaar te meten. Dus zet in je agenda, 6 juni 2021!

Second Screen Event

Een vol FBK-stadion is dit jaar nog niet mogelijk, maar met het Second Screen Event zit jij op 6 juni online op de eerste rij! Naast de tv-uitzending krijg je via het Second Screen Event een kijkje achter de schermen: er worden exclusieve beelden en interviews met topatleten gedeeld vanuit het FBK-stadion, de warming up area en call room. Er wordt bovendien een groot scherm op de tribunes gebouwd: misschien ben jij dan wel een van de vele fans, die op het scherm zichtbaar is voor de atleten in het stadion. Zo kun jij jouw favoriete atleet aanmoedigen én zo hoeven de atleten jou niet te missen. Wie weet zwaaien wereldtoppers als Dafne Schippers, Sifan Hassan of Mondo Duplantis wel even naar je terug.

Meld je hier snel aan voor het Second Screen Event en verzeker je van een plekje op de virtuele tribune. Je ontvangt je persoonlijke login-code direct na registratie in je inbox. Bewaar deze goed!

Nieuws

Dafne Schippers op 100 meter bij FBK Games
Sifan Hassan voor snelle 10.000 meter naar Hengelo

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

fbkgames.nl
info@fbkgames.nl

Prijzen

n.t.b.

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.