Happy Halloween bij Attractiepark de Waarbeek

Terug naar overzicht
Datum za 15 okt. Locatie Attractiepark de Waarbeek
Twekkelerweg 327
7554 SC Hengelo

Happy Halloween bij Attractiepark de Waarbeek

Kom gezellig griezelen bij de Waarbeek! Op 15,19,22 & 29 oktober kun je in het park gezellig komen griezelen tijdens ons Happy Halloween! Dat is All-inclusive Griezelen, spoken, Eten en Drinken!

Tijdens deze dagen is het park omgetoverd in Halloween sfeer en kun je zomaar vriendelijke heksen en griezels tegen het lijf lopen. Ook kun je je laten schminken, pompoenen uithollen of kans maken op een mooie prijs tijdens onze griezelbingo!

Entree inclusief eten en drinken online voor slechts € 15,50 p.p.

De all inclusive formule. Spelen, eten en drinken. Voor een vaste lage prijs ( €15,50) kunnen jullie de gehele dag genieten van onbeperkt fruit, belegde broodjes, friet, snacks, sauzen, soep van de dag, koffie, thee, limonade en waterijs!

Midden in Twente, dicht bij de A1.

De Waarbeek is goed te bereiken. De A1 ligt op enkele kilometers van ons park. De reistijden vanuit Oldenzaal, Almelo, Enschede zijn ongeveer 15 minuten. Vanuit de Andere grote steden in onze omgeving Apeldoorn, Arnhem, Zwolle +- 45 min. Maar ook vanuit Duitsland is de Waarbeek erg goed te bereiken. Ben je milieubewust en kom je op de fiets? We hebben stallingsruimte genoeg voor uw fiets. Ook via het NS station Hengelo is de Waarbeek goed te bereiken met de fiets of het openbare vervoer. Kijk op 9292ov voor de dienstregeling. In de omgeving van ons park zijn ook diverse overnachtingsmogelijkheden. Zo kunt u uw dagje waarbeek combineren met tal van andere leuke bezigheden in Twente.

Reserveer hier uw tickets!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€15,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.