Datum za 23 sep. Locatie Broedplaats Oogst - Hart van Zuid
Esrein 53
7553 CX Hengelo

Hart van Zuid Festival

Op 23 september is de eerste editie van het Hart van Zuid Festival, een inclusief en gratis toegankelijk festival waarbij verbinding centraal staat. Op het terrein van creatieve broedplaats Oogst heten we graag iedereen welkom om gratis te komen genieten én te participeren in een dag vol muziek, theater en kunst!

Het nieuwe festival is een initiatief van Metropool Poppodia van Twente, Schouwburg Hengelo, Bibliotheek Hengelo en Oyfo kunstenschool en techniekmuseum in samenwerking met Studio15, Möllerwerf, Skatelab en broedplaats Oogst. De unieke samenstelling van partijen maakt het mogelijk om een verbinding tussen verschillende vormen van kunst, theater, muziek en interactieve installaties te creëren en zal daardoor een katalysator zijn voor de verbinding tussen verschillende groepen mensen.

Programma

Op 23 september is iedereen welkom voor een nieuwe of nog nadere kennismaking met het jongste stadsdeel van Hengelo, haar deelnemers en de bezoekers, want het gratis toegankelijke festival staat zoals gezegd in het teken van verbinding in tijden van polarisatie. Een dag vol muziek, theater, installaties, crossmedia, dialogen met bezoekers, exposities en creatieve workshops, waarbij bezoekers desgewenst kunnen toekijken maar in veel gevallen ook actief kunnen deelnemen aan diverse programma’s en onderdelen op en rond in totaal acht verschillende speelplekken in een inspirerende en uitnodigende omgeving.

Het volledige programma is te vinden op www.hartvanzuidfestival.nl.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

hartvanzuidfestival.nl

Prijzen

Gratis

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.