Datum za 18 jun. Locatie Industrieplein
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Heng Loose

Een splinternieuw festival in Hengelo, geïnspireerd op het invloedrijke Venice Beach, California. Een festival met muziek, urban sports wedstrijden en clinics, art market, custom cars & bikes, nacho’s, you name it: Heng Loose is een feit!

California Lifestyle Festival

Natuurlijk is de link met skateboarden snel gelegd, Hengelo heeft tenslotte een schitterende skateboardbaan die frequent wordt bezocht door skateboarders, BMX'ers, rollerskaters en andere waaghalzen op wieltjes. Californië is de bakermat van deze en vele andere (sub)culturen en tijdens Heng Loose wil de organisatie, waaronder SkateLAB en Metropool, van het festival je graag in aanraking doen komen met de lifestyle die mensen wereldwijd, soms onbewust, zo veel heeft gebracht.

Het mooiste voorbeeld hiervan is natuurlijk de locatie van het festival zelf dat zich zal afspelen op en rondom het Skatepark bij Metropool voor de deur en naast het station dat door veel oude en nieuwe sportievelingen wordt bezocht.

Programma

Hieronder vind je het muzikale programma. Maar naast muziek en sport is er tijdens Heng Loose een art market (denk aan zeefdrukken, prints en kleding met een link naar So Cal) en kan je je vergapen aan een keur aan custom cars en motoren.

Kom dus ook gezellig langs op deze mini-Venice Beach enclave op het Industrieplein en maak er samen met al je oude én nieuwe vrienden een memorabele dag van!


Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.