Datum za 17 jun. Locatie Industrieplein
Industrieplein 10
7553 LL Hengelo

Heng Loose

Heng Loose brengt de Southern California lifestyle naar het Industrieplein in Hengelo en dat houdt in het kort in dat je op 17 juni kan genieten van de nodige live muziek (Cloudsurfers, Acid Tongue, March, Antillectual, Hardslag, MonkeyJam en DJ Minx), een skateboardwedstrijd, je deel kan nemen aan diverse clinics en workshops en natuurlijk kan je wat lekkers eten en drinken tijdens Heng Loose, waar de sfeer ongedwongen en uiterst relaxed zal zijn.

Kom dus ook gezellig langs op deze mini-Venice Beach enclave op het Industrieplein en maak er samen met al je oude én nieuwe vrienden een memorabele dag van!

Programma

Het programma bestaat uit kennismakingen met de - vaak ongeorganiseerde - sporten als skateboarden, longboarden, bmx’en, inline skaten, slackline, breakdance, crossfit etc. Maar ook aan de DIY cultuur in kleding (zeefdruk prints), autocultuur (custom cars). Muzikaal wordt dit omlijst met muziekstromingen die hierbij aansluiten, met locale bands op het plein en grotere namen in de programmering van Metropool (aansluitend, maar los geprogrammeerd), een markt en een afterparty.

Kom dus ook gezellig langs op deze mini-Venice Beach enclave op het Industrieplein en maak er samen met al je oude én nieuwe vrienden een memorabele dag van!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.