Datum do 13 okt. Locatie Op bestelling

Hengelose Krokettendag

Rotary Club Hengelo-Driene blaast de nationale Kroketten-dag nieuw leven in. Deze dag bestaat al sinds 2014 en combineert het nuttige met het aangename. Het betreft een typisch Nederlandse (zelfs Hengelose?) snack en geeft ons een warm gevoel van binnen.

Het goede doel is opnieuw de Voedselbank Midden-Twente met uitgiftepunten in Hengelo, Borne en Hof van Twente.

Zelf bijdragen

Je kan eigenlijk best makkelijk bijdragen aan het succes van deze dag! Voor een normale prijs bestel je voor jezelf, vrienden of collega’s een heerlijke kroket of een broodje kroket. Rotary Driene zorgt ervoor dat per bestelling een bedrag overblijft voor het goede doel.

Plaats hier je bestelling vóór donderdag 12 oktober 18.00 uur en geniet op vrijdag 13 oktober met al je collega’s, medewerkers of vrienden van een heerlijke kroket! Uiteraard wordt bij elke bestelling een zakje mosterd meegeleverd.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Vanaf €1,75 per kroket

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.