Dans

Hiphop Circus

Terug naar overzicht
Datum do 13 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

In het wervelende Hiphop Circus komt werkelijk álles samen: freerunners, hiphopdansers, B-Boys, acrobaten, jongleurs en skaters verkennen de grenzen van de allesomvattende elementen water, vuur, lucht en aarde.De performers spelen in hun bewegingen met de vier elementen. Zij zijn zo vlug als water, lijken te zweven door de lucht en landen met beide voeten op de grond. In deze explosieve voorstelling brengt choreograaf Marco Gerris breaking en urban sports samen met de circusdiscipline. DJ Irie zorgt voor vette beats, terwijl BMX’ers, skaters, breakers en acrobaten de meest onvoorstelbare combinaties van bewegingen en disciplines laten zien. Tijdens dit overweldigende spektakel kijk je je ogen uit!Tip: bestel de Danspas en bezoek 14 dansvoorstellingen voor slechts € 127,50!

ISH is een collectief van andersdenkenden, wars van formats en restricties. Verenigd door het be­sef dat grenzen niet bestaan, maakt ISH dans van elementen die je niet meteen als dans zou bestempelen. Voor een freerunner is een muur geen ob­stakel maar een opstapje, voor een straatvoetballer is het pleintje een arena. Zij worden gemotiveerd door de bewegingsvrijheid die ontstaat als je de kaders loslaat: de verbindende kracht van een open blik.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 26,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.