Muziek

The Dublin Legends: In concert

Terug naar overzicht
Datum vr 07 okt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

The Dublin Legends: In concert

Als The Dublin Legends spelen, waan je je in een Irish pub, waar verhalen over vurige romances en ongelukkige liefdes rondgaan onder het genot van een goed glas whiskey. Geen band kan die sfeer met zoveel geestdrift neerzetten als Seán Cannon, Gerry O’Connor, Shay Kavanagh en Paul Watchorn. Echte folk fans kennen deze mannen wellicht beter als ‘The Dubliners’. Die naam verdween toen Dubliners-voorman John Sheahan er in 2012 mee stopte, maar: de legende bleef! ‘Molly Mallone’, ‘Seven Drunken Nights’ en ‘Dirty Old Town’, klassiekers die je wel mee móet zingen! The Dublin Legends brengen Ierse folk zoals Ierse folk bedoeld is: puur en rauw vanuit het hart. Folk met hoofdletters!

Het past in de levensfilosofie van de Ieren: de dood is niet het einde maar een nieuw begin. The Dublin Legends zitten dan ook niet bij de pakken neer na het overlijden van hun compaan Eamonn Campbell. Hij nam in 2012 als oud-lid van de legendarische Dubliners het initiatief om met de overige bandleden de muzikale erfenis van de fenomenale Ierse band nieuw leven in te blazen. Een gouden greep, want vijf jaar later zijn The Dublin Legends in heel Europa ongekend populair, ook in ons land. In zanger-gitarist Shay Kavanagh heeft de band een waardig opvolger voor Campbell gevonden. In deze samenstelling zullen de iconen van de traditionele Ierse folk hun fans nog jarenlang verwennen met zinderende concerten!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 20,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.