Theater

Jubileumconcert

Terug naar overzicht
Datum vr 08 jul. Locatie Shouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

In 2021 bestond Armonia 125 jaar! Dat is binnen de beperkingen van corona, al voorzichtig gevierd binnen de vereniging én met de uitgifte van een prachtig jubileum magazine, maar nu is het dan eindelijk tijd om uit te pakken met een groots jubileumconcert. Vrijdag 8 juli zullen alle orkesten van Armonia samen zorgen voor een spetterende muzikale belevenis. Tijdens dit galaconcert zullen zij zowel los van elkaar als samen diverse oude bekende én nieuwe composities ten gehore brengen, waaronder het door Folkert Buis speciaal voor deze gelegenheid geschreven “Omnis Armonia”. Ondanks haar respectabele leeftijd van 125 jaar is Armonia springlevend. En dat zullen de leden 8 juli vol enthousiasme laten horen!

Armonia is in 125 jaar tijd uitgegroeid van een orkest voor de werknemers van Stork tot een grote vereniging met meerdere orkesten en ensembles. Het is een vereniging voor jong en oud, van startende muzikanten tot mensen die al meer dan 50 jaar een instrument bespelen, van piccolospeler tot slagwerker. Voor iedereen is er plek en alle leden werken met veel plezier samen aan muziek.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

CJP / Jeugd € 9,50

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.