Datum za 30 sep. Locatie Kasbah Hengelo
Jacques Perkstraat
Hengelo

Kasbah braderie

De herfst is weer in aantocht, dus tijd om het in huis weer gezellig te maken. Daarom houden de Kasbah winkeltjes een Braderie, waar je leuke spullen kunt kopen om je huis voor de herfst aan te kleden. De winkeltjes zijn ook geopend, en daar vindt je allerlei unieke, vaak zelfgemaakte spullen, maar ook voor mooie nieuwe kleding kun je er terecht. Hou je meer van 2de hands kleding, ook dat is er, tevens mooie spullen uit grootmoederstijd.

Kramen

Naast de winkeltjes staan een aantal kraampjes met allerlei hobbyisten, die hun zelfgemaakte spullen willen laten zien en verkopen. Dit varieert van sierraden, illustraties, kaarten, glas objecten, stipwerk, houtdraaiwerk, tot keramiek en gehaakte spullen. En er is ook een kraam met lekkere eigengemaakte jam, en er is een biologische groenteboer aanwezig met zijn groentekar.

Daarnaast is er een pompoenkraam, met de meest mooie en verschillende pompoenen, en ook met opgemaakte pompoenbloemstukjes.
Voor de lekkere trek is de poffertjeskraam aanwezig, waar je ook een kop koffie kunt kopen.

Parkeren

Regent het, geen nood, je loopt bij de Kasbah overdekt, en je kunt de auto gratis parkeren op de parkeerplaats aan de Zwavertsweg. De Braderie vindt plaats bij de winkeltjes aan de kant van de Jacques Perkstraat, en is gratis toegankelijk, van 11.00 tot 16.00 uur.

Wil je zelf nog deelnemen aan de braderie, dat kan nog, mail dan met ansvisser1959@gmail.com

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.