Datum za 26 nov. Locatie Kasbah, Groot Driene
ingang Jacq. Perkstraat
Hengelo

Kasbah Winterfair

Dit jaar wordt er ook weer een gezellige winterfair georganiseerd in de Kasbah! Kom helemaal in de winterse sferen en doe nog de nodige Sinterklaas en Kerst inkopen bij de verschillende kraampjes.

Hobbywinkels

Voor wie de Kasbah niet kent, het zijn woningen op palen, ontworpen door Piet Blom. Onder de woningen zijn aan de Boomgaard en de Eendengang een tiental kleine hobbywinkeltjes. Uiteraard zijn de unieke winkeltjes deze dag ook geopend. Ze hebben een divers assortiment, zoals wolvilt, allerlei vilten popjes voor bijv. seizoenstafels, 2de hands kleding, schapenvachten, pantoffels, gehaakte knuffels, benodigdheden voor Märklin treinen, en allerhande spullen uit grootmoeders tijd.

Winterfair

Tijdens de winterfair staan er diverse standhouders hun meestal zelfgemaakte producten te verkopen, o.a. winter en kerstbloemstukjes, houten kerstdecoraties, eigengemaakte jam, schilderijen, kerstkaarten, gepersonaliseerde baby omslagdoeken. Ook staan er dames die sokken breien voor kinderen in Peru. De biologische groenteman zal ook aanwezig zijn met lekkere verse groente.

Voor de lekkere trek zorgt de poffertjeskraam, waar je ook terecht kunt voor een lekker kopje koffie. De markt is buiten, maar wel overdekt, en is goed bereikbaar per openbaar vervoer, als u toch met de auto komt is er gratis parkeergelegenheid.

Tijden

De Winterfair wordt gehouden van 11.00 tot 16.00 uur en is gratis toegankelijk.

Mocht je zelf interesse hebben om deel te nemen aan de winterfair, dat kan, er zijn nog plaatsen te reserveren. Je kunt mailen naar ansvisser1959@gmail.com of bel 0614155676.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.