Datum vr 26 apr. Locatie Binnenstad Hengelo

Koningsnacht 2024

Waar vier jij Koningsnacht dit jaar?? Verschillende horecagelegenheden maken er in ieder geval weer een groot feest van in het centrum van Hengelo!

Pastorieplein
Het Pastorieplein knalt tijdens Koningsnacht uit de voegen! Vanaf 20 uur treden er verschillende artiesten op zoals Chris Deluxe en Christyn. En natuurlijk zijn de DJ's BRANDT, D-LANOR, MAX en VINCI ook van de partij. Hier vind je alle info.

Marktplein
Op het marktplein geniet je van een latin kingsnight party! Van 20 tot 01 uur kun je meedansen met salsa, bachata, kizomba en meer! Dresscode natuurlijk Oranje! Hier lees je er meer over.

Willemstraat
In de Willemstraat staat een groot buitenpodium waar je tijdens Koningsnacht verschillende dj's en artiesten ziet optreden.

Broedplaats Oogst
Koningsnacht vier je bij Broedplaats Oogst met Acoustick (20 tot 21.30 uur) en DJ Ardo (21.30 tot 23 uur)!

LOFT XL
Lituatie en Freak In The Weekend zijn terug op Kingsnight (26 april). Lil Kleine zal tijdens KINGSNIGHT op 26 April Live optreden in Hengelo at Loft XL! Check hier alle info.

Deze pagina vullen wij steeds aan als er meer bekend is.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Prijzen

Gratis toegankelijk

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.