Muziek

Korenfestival Amusing Hengelo

Terug naar overzicht
Datum za 01 jun. Locatie Verschillende podia in de binnenstad

Korenfestival Amusing Hengelo

Korenfestival Amusing Hengelo is het grootste en gezelligste 1-daags korenfestival van Nederland. Ongeveer 100 koren en zanggroepen, groot en klein en uit heel Nederland en daarbuiten, overspoelen de binnenstad van Hengelo met zang en muziek in allerlei genres. Dat geeft een hele boel vrolijkheid.

Op pakweg 20 binnen- en overdekte buitenpodia in de binnenstad van Hengelo geven de koren elk minimaal 2x een optreden van ongeveer 25 minuten. Na de laatste optredens, uiterlijk 17.00 uur is er tot ongeveer 19.00 uur een gezellige sing a long-after party op het Schouwburgplein.

2e helft mei 2024 is het programma bekend: welk koor, waar en hoe laat optreedt. Kijk dan op de site www.amusing-hengelo.nl

Aftermovie

Klik hier voor de aftermovie van 2023.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.