Datum zo 19 jun. Locatie Vijverlaan, Hengelo
7553 CC Hengelo

Openingstijden:

Zondag 12.00 - 17.00 uur

Kunstmarkt Tuindorp 2021

Kunstmarkt Tuindorp ’t Lansink is een fantastisch openlucht evenement waar veel mensen plezier aan beleven. De markt wordt gehouden rond de Tuindorpvijver. Rondje Kunst kijken is dan ook zeker de moeite waard, het hoeft niet alleen bij kijken te blijven want alles is te koop.

155 Kunstenaars

Op zondag 19 juni aanstaande wordt van 12.00 – 17.00 uur de jaarlijkse kunstmarkt in Tuindorp ’t Lansink, na 2 jaar afwezig te zijn geweest, weer met veel plezier georganiseerd. 155 Kunstenaars uit Nederland en Duitsland zullen hun verschillende technieken laten zien zoals beeldhouwen, keramiek, brons en glas om maar enkele voorbeelden te noemen. Het evenement trekt jaarlijks duizenden bezoekers en heeft zeker een regionale uitstraling.

Terras

Er is een groot gezellig terras om te pauzeren en alle indrukken even de loop te laten. Dit alles onder het genot van een ijsje van van der Poel, kopje koffie of een hapje en drankje.

Muziek en straattheater

Er zijn diverse optredens: muziek van de 5 koppige coverband Krap Bie Kas; Shanelle & Friends spelen semi-akoestische muziek, een mengeling tussen soul disco funk r&b. Ook zal Oyfo aanwezig zijn met informatie over workshops en muziek. Tevens zal er prachtig straattheater zijn.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.