Datum t/m zo 24 sep. Locatie Binnenstad Hengelo: Burgemeester Jansenplein, Burgemeester van der Dussenplein, Kloosterhofterrein, Enschedesestraat, Telgen, Brinkstraat, Markt en een deel van de Deldenerstraat.

Lambertuskermis

Van 20 tot en met 24 september is de Lambertuskermis terug in het centrum van Hengelo. De binnenstad wordt het decor van de kermis. Oude en vertrouwde attracties zijn terug van weggeweest. En een aantal nieuwe attracties maakt hun opwachting. De Lambertuskermis is de grootste kermis van Oost-Nederland. Inwoners vanuit heel Twente en ook Duitse bezoekers genieten van deze kermis. Lees hier meer over de kermis.

Openingstijden

Woensdag 20 september 13.30 – 23.00 uur
Donderdag 21 september 13.30 – 23.00 uur
Vrijdag 22 september 13.30 – 00.00 uur
Zaterdag 23 september 10.00 – 00.00 uur
Zondag 24 september 12.00 – 21.00 uur

Stil uurtje

Ook dit jaar is er weer een stil uurtje speciaal voor mensen die slecht of niet tegen prikkels kunnen. Daarom draaien de attracties op zondag van 12 tot 13 uur in stilte en met minder lichteffecten.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Per attractie verschillend

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.