Datum wo 14 sep. t/m zo 18 sep. Locatie Binnenstad Hengelo

Openingstijden:

Woensdag en donderdag 13.30 tot 23.00 uur
Vrijdag 13.30 tot 00.00 uur
Zaterdag 10.00 tot 00.00 uur
Zondag 12.00 tot 21.00 uur

Lambertuskermis

Van 14 tot en met 18 september is de Lambertuskermis terug in het centrum van Hengelo. De binnenstad wordt het decor van de kermis. Oude en vertrouwde attracties zijn terug van weggeweest. En een aantal nieuwe attracties maakt hun opwachting. De Lambertuskermis is de grootste kermis van Oost-Nederland. Inwoners vanuit heel Twente en ook Duitse bezoekers genieten van deze kermis.

Stil uurtje

Op zondag 18 september is er traditiegetrouw van 12.00 tot 13.00 uur het 'stille uurtje'. Speciaal voor kinderen die slecht tegen prikkels kunnen, draaien de attracties in alle stilte. Ook worden de lichteffecten van de attracties verminderd. Alles om Hengeloërs die slecht of helemaal niet tegen lawaai kunnen, te laten genieten van de Lambertuskermis.

Nieuwe indeling & afsluiting Deldenerstraat

Vanwege de herinrichting van het marktplein is de Deldenerstraat toegevoegd aan het kermisterrein. Dit betekent dat de straat in de periode van zondagnacht 12 september tot en met de nacht van 19 september voor al het verkeer is afgesloten. De stad blijft gedurende deze periode bereikbaar via de omleidingsroute via de Bankastraat, Weideweg en Bornsestraat

Bekijk de nieuwe indeling hier!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Per attractie verschillend

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.