Datum di 26 dec. Locatie Blokhut Scouting St. Jeroen-Bambi
Achterhoekseweg 9
7556BB Hengelo

Levende kerststal

Na het daverende succes van vorige jaren pakt Scoutinggroep St. Jeroen-Bambi ook dit jaar haar oude traditie weer op en organiseert een levende kerststal. De grootste speelzaal in de blokhut wordt omgetoverd tot een ware kerststal. Hierin voeren de jeugdleden steeds een toneelspel van ongeveer 15 minuten op. In de kerststal zijn ook levende dieren aanwezig zoals een ezel, een os en schapen. Deze zijn beschikbaar gesteld door omwonenden.

Op het terrein kan men tijdens het wachten of na het toneelspel iets lekkers nuttigen. Verder zijn op het terrein diverse activiteiten zoals een kleine kerstmarkt en live muziek bij het kampvuur.

Het toneelspel wordt uitgevoerd op tweede Kerstdag van 12:00 uur tot
17:00 uur. De blokhut van Scouting St. Jeroen-Bambi is te vinden aan de Achterhoekseweg 9 te Hengelo. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Dura Vermeer haar parkeerplaats ter beschikking gesteld.

De toegang tot deze levende kerststal is gratis. Een vrije gift om de onkosten te dekken is natuurlijk van harte welkom.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

jeroenbambi.nl

Prijzen

Vrije gift

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.