Kunst & Cultuur, Kinderen, Herfstvakantie

Maak 't bij Oyfo

Terug naar overzicht
Datum t/m vr 22 okt. Locatie Oyfo Techniekmuseum
Floris Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Maak 't bij Oyfo

In de herfstvakantie kan jij ’t maken bij Oyfo. Je kunt kiezen uit meer dan 10 verschillende maak-activiteiten. Kies jij voor de tol, de grijpgraag of de robot? Oyfo heeft diverse maakactiviteiten voor verschillende leeftijden. Maak ’t bij Oyfo is er voor kinderen vanaf 3 jaar. Je kunt zelfstandig (en met wat hulp van je ouders/grootouders) aan de slag. En voor de technische uitdagingen die nét iets te uitdagend zijn, schakel je de hulp in van de deskundige begeleiders.

Tijd

Aalle maak activiteiten vinden plaats tussen 12.30 – 16.30, op verschillende starttijden.

Hoe werkt het

Geef bij binnenkomst bij de balie aan dat je graag deel wilt nemen aan deze maak-activiteit. Aan de balie kun je een ticket kopen voor deze activiteit.

Herfstvakantie bij Oyfo

Er is in de herfstvakantie genoeg te doen en te beleven bij Oyfo Techniekmuseum. Ze hebben namelijk verschillende workshops en activiteiten waarmee jouw bezoek aan Oyfo nog leuker wordt! Zo kan je tijdens de Maakmiddagen in ons museum aan de slag met verschillende maakactiviteiten en kun je deelnemen aan de tinkerworkshops!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Tussen de € 1,50 en € 9,-

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.