Muziek

MaiBus Radio In Actie Voor Stichting Happy Holiday

Terug naar overzicht
Happy Holiday twentse ros maibus hengelo
Datum zo 28 jul. Locatie Het Twentse Ros
Twekkerlerweg 227
7553LX Hengelo

MaiBus Radio In Actie Voor Stichting Happy Holiday

Samen met wat Nederlandse artiesten gaan we een geweldige middag neerzetten om geld in te zamelen voor Stichting Happy Holiday. Stichting Happy Holiday organiseert vakanties voor gezinnen waarvan één of meerdere gezinsleden ernstig of terminaal ziek zijn. Niet alleen het zieke kind (of soms een ouder) staat centraal, maar ook de “gezonde” gezinsleden. Buiten de 24/7 zorg die we kunnen geven, door gespecialiseerde (kinder) verpleegkundigen, zorg- en recreatievrijwilligers, bieden we het gezin de gelegenheid om samen te genieten van de vakantie.

Ontzorgen

De ouders/verzorgers kunnen dan tot rust komen. Wij kunnen tijdens de vakantie de hele zorg uit handen nemen, zodat de rest van het gezin, met een gerust hart, mee kan doen aan de activiteiten. Of je kunt als ouders/verzorgers eens een keertje ongestoord doorslapen, zonder dat je zelf op hoeft te staan voor bijvoorbeeld het geven van medicatie, voedingspomp aan of uitzetten etc.

Happy Holiday biedt deze vakanties aan in het prachtige hotel IJsselvliedt in het Gelderse Wezep. Hier kunnen kinderen zich prinsen en prinsessen voelen en ouders/verzorgers kunnen zich prinsheerlijk laten verwennen. De vakanties van Happy Holiday zijn vol pension en inclusief het recreatieprogramma.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

maibus.eu
radio@maibus.eu

Prijzen

€ 10,- aan de bar bij café / Zalencentrum "Het Twentse Ros",
of via onze website https://maibus.eu/tickets/

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.