Muz’ en Scène in Kerstsfeer

Terug naar overzicht
Muz’ en Scène in Kerstsfeer
Datum zo 17 dec. Locatie Remonstrantenkerk
Woltersweg 11
7552 DA Hengelo OV

Muz’ en Scène in Kerstsfeer

De Kerstconcerten van Muz’ en Scène zijn niet meer weg te denken uit Hengelo.

De Hengelose zanggroep, zingt en speelt, al bijna 20 jaar, vrolijke, intieme, traditionele en moderne internationale Kerstliederen uit Italië, Zweden, Duitsland, Oostenrijk, Engeland, de USA en Oekraïne. Alle zangers zingen soli, duetten, enz. en in koor.

De Drie Koningen èn de Zweedse Santa Lucia , én de herders, zijn er om Kerststemming te brengen. Kom, want het wordt een mooi, echt Muz’ en Scène Kerstconcert, waar veel te zien en te horen is: mooie en ontroerende liederen en wiegeliedjes, vrolijke Britse Carols en ook de Amerikaanse Christmas songs.

We vieren het Zweedse Lucia-feest van het licht: wij zingen de Lucia-liederen met een ‘echte’ Lucia, compleet met kaarsenkroon. Louise Werner, onze muzikale leider en regisseur, is Zweeds.

In de pauze schenken we koffie en thee, en na afloop is er voor iedereen de echte Zweedse glögg en pepparkakor die bij het Luciafeest geschonken worden.

De zangers van Muz’ en Scène komen uit heel Twente, Duitsland, Friesland en Flevoland, en zijn allemaal leerling van onze artistieke leiders, Louise Werner en Rudolf Ruivenkamp. Onze pianist is Astrid Aalders.

Voor bezoekers die speciale begeleiding behoeven, kunnen wij aparte afspraken met u maken als u daarover contact met ons opneemt.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€ 15,- Incl. koffie en thee in de pauze en na afloop echte Zweedse glögg en pepparkakor.

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.