Muziek

Nielson

Terug naar overzicht
Datum za 14 dec. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Een van Nederlands populairste en succesvolle zangers debuteerde 2 jaar geleden in de theaters. Hij besloot zijn 10-jarig jubileum te vieren op het podium waar hij nog niet eerder in zijn carrière hadgestaan. Met zijn muzikale en persoonlijke voorstelling kreeg hij lovende kritieken en na zijn succesvolle eerste theatertournee keert Nielson nu terug voor een vervolg!Bereid je voor op een avond vol muzikale hoogtepunten en verhalen die raken. Verwacht veel bekende hits, een geweldige live band, een prachtige lichtshow, lachende gezichten en oprechte emotie.

Nielson: “Ik heb mijn hart verloren aan het theater en kan niet wachten om mijn nieuwe voorstelling te spelen.” Niet alleen heeft hij het podium omarmd, maar ook een bijzondere dynamiek ontdekt die perfect bij hem en zijn publiek past. Dit heeft hem geïnspireerd om dieper te graven en verder te gaan in zijn artistieke reis.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 32,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.