Datum vr 21 apr. Locatie Oyfo Techniekmuseum
Floris Hazemeijerstraat 300
7555 RJ Hengelo

Night at the Museum

Op vrijdag 21 april opent Oyfo Techniekmuseum haar deuren voor een muzikale editie van Night at the Museum! Vanaf 20:00 uur kun je genieten van een gezellige avond vol muziek, een lekker hapje en drankje en doe je mee met de muziekquiz.

Wat is er te doen

Deze avond staat het museum in het teken van muziek en is de machinehal omgetoverd tot een muziekcafé waar jij met jouw team een muziekquiz kunt spelen. Test samen met een team van maximaal 6 personen hoe goed jullie kennis is van pop-, rock-, dance-, en andere muziekgenres terwijl je luistert naar de livemuziek van verschillende muzikanten. Naast de muziekquiz kun je genieten van een lekker hapje dat tussen de quizrondes wordt aangeboden. Gezelligheid is natuurlijk het belangrijkste, maar we hebben voor de winnaars ook mooie prijzen klaarliggen!

Een avond vol muziek, cultuur, lekker drinken, en gezelligheid! Geef jouw team (max. 6 personen) op en begin vast met oefenen van lekkere deuntjes.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

€17,50 per persoon

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.