Kunst & Cultuur

Onder de aandacht

Terug naar overzicht
Datum t/m zo 03 okt. Locatie Voormalig V&D pand
Brink 110
7551 JC Hengelo

Openingstijden:

Donderdag t/m zondag 12.00 - 17.00 uur

Onder de aandacht

Expositie van professionele Hengelose beeldend kunstenaars.

Werkgroep KunstNonStop Hengelo organiseert in samenwerking met stichting HeartPool van *12 september tot en met 3 oktober een expositie met de titel ‘Onder de aandacht’ in het oude V&D-pand in het hart van Hengelo. Zij hebben hiervoor de professionele beeldende kunstenaars uit Hengelo uitgenodigd om elk één werk voor deze presentatie beschikbaar te stellen om zichzelf hiermee ‘Onder de aandacht’ te brengen.

Onder deze titel wil de organisatie met deze tentoonstelling niet alleen het publiek kennis laten maken met werk van Hengelose beeldend kunstenaars in alle creatieve disciplines uit Hengelo, maar tevens willen ze graag het digitale platform KunstNonStop bij de kunstenaars, kunstliefhebbers, kunstorganisaties en instellingen ‘Onder de aandacht’ brengen.

*De opening is 12 september. Vanaf 16 september is de expositie geopend voor publiek.

KunstNonStop

KunstNonStop is hét platform voor kunstenaars, kunstliefhebbers en kunstinstellingen. Je vindt er een volledige kunstagenda, informatie over de kunstinstellingen en ateliers, pagina's van kunstenaars, een prikbord, beeldmateriaal en nog veel meer.

In Enschede is KunstNonStop inmiddels een gevestigde naam en is zij een geliefde samenwerkingspartner van de lokale overheid, de instellingen en de beeldend kunstenaars.

Een Hengelose werkgroep heeft het initiatief genomen om te onderzoeken of een samenwerking met KNS mogelijk is. De succesformule van KNS delen ze graag, want samen sta je sterker en ze willen graag laten zien dat Hengelo een bloeiende kunststad is.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.