Datum do 28 mrt. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

Ons Kind begint in de keuken van Lieke en Freek, een architect en manager met twee kinderen. En hoewel zij het beste met hun kinderen voor hebben, zien we scene na scene hoe de opvoeding van hun oudste zoon David langzaam ontspoort. Vanuit hun hoge verwachtingen, eigen kinderwonden en onwetendheid geven ze onbedoeld het slechtste aan hem door. Toch willen ze niets liever dan hem het beste geven. En wat begint als ellende, verandert in een aangrijpende zoektocht naar verbinding, acceptatie en liefdevol ouderschap.Door hun humor, intieme spel en de mooie liedjes raak je steeds meer met Lieke, Freek en hun zoon David verbonden. Scenes uit je eigen leven flitsen voorbij. En als nooit tevoren zie je waar joúw kansen in de omgang met jouw kind liggen. Herkenbaar, hilarisch, ontroerend en levensveranderend. Voor iedereen die kinderen heeft, met kinderen werkt of zelf ooit kind is geweest. Met wie ga jij?Kaartverkoop niet via Schouwburg Hengelo, maar via psychologieintheater.nl

Je wilt dolgraag dat jouw kind uitgroeit tot een gelukkig, liefdevol en sociaal mens. In diepe verbondenheid met jou als ouder. Zodat je niet hoeft te dreigen, straffen of smeken, maar in rust en vertrouwen je kind het allerbeste geeft. Welkom bij Ons Kind. De theatershow die de omgang met jouw kind voorgoed zal veranderen. Ervaar als nooit tevoren wat jouw kind écht nodig heeft. Tijdens een prachtige avond uit in het theater. Beleef deze magische theaterproductie over opvoeding die met niets te vergelijken is:Je beleeft een onvergetelijke, unieke uitgaansavond. Vol humor, ontroering, herkenning en inzichten;Je ontwikkelt een diepe verbondenheid met jouw kind, waardoor je hem of haar veel beter kunt begeleiden;Je ervaart een gelukkiger gezinsleven met minder drama en meer liefde;Je gaat een heel nieuw avontuur aan! Of je nu kersverse ouder bent of al 40 jaar met kinderen werkt.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 47,50

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.