Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Open Monumentendag

Terug naar overzicht
Datum za 12 sep. Locatie Binnenstad Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag 11.00 - 16.00

Open Monumentendag

Binnenkijken in bijzondere gebouwen waar je normaal nooit komt; dat is wat je tijdens Open Monumentendag kunt doen. Dit jaar gaat het net even anders. Door de coronamaatregelen komt de organisatie met een alternatief programma.

Open Monumentendag tijdens Corona

De Stichting Erfgoed Hengelo is de uitdaging aan gegaan om ook dit jaar weer de Open Monumentendag te organiseren. Het was een flinke uitdaging om dit evenement coronaproof te maken, want veel van de gebouwen die je kunt bezoeken hebben krappe gangetjes en kleine kamers, denk aan Museum Hengelo.

Maar het is gelukt! De Open Monumentendag staat gepland voor 12 september. Dus duik deze dag in de geschiedenis van Hengelo en laat je verrassen door de prachtige monumenten in onze stad.

Programma en plattegrond

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.