Datum za 10 sep. Locatie Diverse locaties in Hengelo

Open Monumentendag Hengelo

De Open Monumentendag vindt plaats in het weekend van 10 en 11 september 2022 met als thema duurzaamheid. Verspreid door Hengelo openen zaterdag 10 september interessante gebouwen hun deuren om de historie van Hengelo te laten zien.

Erfgoed is per definitie duurzaam. In stand houding, langdurig onderhoud, langdurig gebruik, hergebruik, renovatie, restauratie, oude materialen, circulariteit, verduurzaming, energiezuinig, informatie, kennis en tentoonstelling. Deze vormen van erfgoed komen allemaal voorbij op de hieronder vermelde 16 locaties, tijdens een serie korte lezingen op donderdagavond 8 september en tijdens het speciale “Kunst, Antiek zonder pröttel” evenement op zaterdag 10 september in Museum Hengelo

Programma

10 uur officiële opening bij Museum Hengelo door o.a. Han van der Meer en muzikale omlijsting door Vonk Hengelo
11 tot 16 uur Verschillende locaties zijn opengesteld. Zie hieronder de folder om te zien om welke locaties dit gaat.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

erfgoedhengelo.nl/

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.