Datum t/m zo 07 mei Locatie Kloosterhof terrein

Oranjekermis 2023

De kermis is een traditioneel onderdeel van Koningsdag. De attracties zijn te vinden op het Kloosterhofterrein. Nieuw dit jaar is Adventure Island, een cakewalk met hindernissen. Verder komt de Golden Gate in plaats van de babymolen. Golden Gate is een baantje waar auto's achter elkaar rijden. Bovendien komt er ook nog een Aqua Blaster, een spelletje waarbij je water spuit net als de brandweer. De kleintjes vermaken zich in de draaimolen of met eendjes vangen. De iets ouderen kunnen zich uitleven in onder meer de Boosterm, de swingbob of de schietsalon.

Vrijkaartjes

Net als de voorgaande jaren zorgen de kermisexploitanten ook nu weer voor vrijkaartjes voor de basisschooljeugd uit Hengelo. Leerlingen van de groepen 1 t/m 6 krijgen in totaal maar liefst tienduizend vrijkaartjes, twee per persoon.

Openingstijden

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.