Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Oranjekermis

Terug naar overzicht
Datum t/m do 05 mei Locatie Parkeerterrein Kloosterhof
Burgemeester Jansenstraat 13
7551 EB Hengelo

Oranjekermis

De kermis is een traditioneel onderdeel van Koningsdag. De attracties komen op de parkeerplaats (Kloosterhof) naast het stadskantoor. Voor de kleintjes zijn er onder meer een draaimolen, ballen gooien en eendjes vangen. De iets ouderen kunnen zich vermaken in de Booster, de botsauto's en de Swingbob.

Nieuw dit jaar zijn de kraam met noten en fruit en Adventure Island, een spannend hindernissenparcours. Verder zijn er grijpkramen, de Puchter, schietsalon en de oliebollen- en churroskraam.

Vrijkaartjes

De kermisexploitanten geven vrijkaarten aan alle basisscholen in Hengelo. Deze zijn geldig tijdens de gehele kermis en op Koningsdag tot 13 uur. De speciale kortingsdag is op donderdag 28 april. Alle kermisexploitanten geven kortingen.

Openingstijden

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Gratis toegankelijk

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.