Datum za 29 apr. Locatie Schouwburg Hengelo
Beursstraat 44
7551 HV Hengelo

In de woorden van Sir Elton John: 'This band is amazing! They're just the best band of their kind in de world.'De heren The Bootleg Sixties zetten al jaren de theaters op hun kop. Deze succesvolle Britse groep keert terug naar Nederland met een nieuwe setlist: opnieuw een swingende ode aan de meest legendarische muziek uit de jaren zestig.Met hun spectaculaire show laten ze al jaren publiek wereldwijd meezingen en -dansen. Hey Jude, Blowin’ in the Wind, Sound of Silence en vele andere hits van o.a. The Beatles, The Who, The Doors, Simon & Garfunkel, The Beach Boys, The Monkees, The Rolling Stones en zelfs de Nederlandse formatie Shocking Blue.The Bootleg Sixties leggen met ware passie en fenomenale energie de juiste bezieling in de muziek. Mede dankzij de prachtige historische beelden waant u zich terug in de tijd!

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal tarief € 26,00

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.