Muziek

Pianomarathon 2024 - Pianofestival Twente

Terug naar overzicht
Datum zo 15 sep. Locatie Oyfo Techniekmuseum
Hazemeijerstraat 300
7555RJ Hengelo

Openingstijden:

15 sep 11:00 - 13:00

Pianomarathon 2024

Continu pianospel door jonge pianisten en leerlingen van diverse muziekscholen in Twente. De pianomarathon maakt deel uit van het Internationale Pianofestival Twente.

Van 7 t/m 22 september 2024 vindt de derde editie van het Internationale Pianofestival Twente plaats. Omringd door de mooie natuur van Twente kunt u op prachtige locaties genieten van pianoconcerten op het hoogste niveau en van meerdere muzikale evenementen.

Grote meesters en jonge toptalenten

11 verschillende pianisten, waaronder grote meesters en jonge toptalenten, interpreteren meesterwerken van grote componisten.

De concerten vinden plaats in het kunststadje Ootmarsum en in de directe omgeving, zoals het authentieke Stift in Weerselo en het sfeervolle Landgoed Singraven. In deze derde editie van het pianofestival zijn er enkele nieuwe, bijzonder mooie locaties toegevoegd: het Rijksmuseum Twenthe in Enschede, de Hofkerk in Oldenzaal en het Oyfo Techniekmuseum en de Waterstaatskerk in Hengelo.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Normaal Tarief € 10,00
Jongeren (tot 18 jaar) € 5,00

duur 120 min met in- en uitloop

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.