Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Pinksterfeesten Beckum

Terug naar overzicht
Datum t/m ma 06 jun. Locatie Feestterrein Het Ossenveeld
Haaksbergerstraat 152
7554 PA Beckum

Pinksterfeesten Beckum

Al sinds 1919 organiseert de Stichting Zomerfeesten Beckum jaarlijks de Pinksterfeesten Beckum. Het doel van dit feest is een knalfeest te organiseren met activiteiten voor jong en oud waarbij de opbrengsten terugvloeien naar de Beckumer verenigingen en instellingen.

Ruim 600 vrijwilligers helpen jaarlijks mee om dit voor elkaar te krijgen. In 2022 gaat er weer een schepje bij bovenop. Wat je kunt verwachten? Een spetterend programma met terugkerende activiteiten maar ook zoals elk jaar weer verrassingen.

't Ossenveeld

De Pinksterfeesten, die zoals de naam al doet zeggen tijdens het Pinksterweekend gehouden zal worden, vinden sinds 2000 plaats op het ’t Ossenveeld. Een feestterrein van 3 hectare waar we jaarlijks duizenden bezoekers mogen verwelkomen.

Vanwege de corona waren er in 2020 en in 2021 geen Pinksterfeesten maar in 2022 is er een spetterend programma. Wil je op de hoogte blijven over het laatste nieuws volg de Pinksterfeesten dan via Facebook en Instagram.

Programma

Vrijdag 3 juni
Beckumeravond in Tiroller stijl met Hanzi

Zaterdag 4 juni
Kinderfeesten
Vogelschieten
OPtreden van Childsplay

Zondag 5 juni
MX Airtime
Optreden van Mart Hoogkamer
Expeditie Noaberson

Maandag 6 juni
Beckums Glorie
Beckum Outdoor Cooking
Optredens van Drock, Cooling Christals en PPM Band

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Prijzen

Nog niet bekend

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.