Let op! Dit evenement is verlopen.
Klik hier om naar het actuele overzicht te gaan.

Repair Café Hengelo

Terug naar overzicht
Datum za 05 sep. Locatie Wijkcentrum de Tempel
Booggang 2
7552 JZ Hengelo

Openingstijden:

Zaterdag 10.00 - 13.00 uur

Repair Café Hengelo

Gooi je kapotte spullen niet weg, maar repareer ze in het Repair Café! Iedere maand repareren vrijwilligers, veelal samen met bezoekers, allerlei goederen, die daardoor een verlengd leven krijgen. Dat is goed voor het milieu, goed voor de knip van de inbrengers en goed voor de vrijwilligers. Naast het regulier Repair Cafe bestaat er nu de mogelijkheid om te repareren goederen digitaal in te brengen.

Repair Café Hengelo gaat digitaal

Ben je niet mobiel, heb je geen tijd op de zaterdagochtend of wens je in coronatijd niet onder de mensen te komen? Dan bestaat er nu de mogelijkheid te repareren goederen via de website voor reparatie aan te bieden.

Na het opsturen van het invulformulier zal de reparateur jouw te repareren product bij hem thuis of tijdens een regulier Repair Café proberen te herstellen.

De reparateur neemt contact met je op over het brengen en ophalen. Indien er onderdelen gekocht moeten worden neemt hij vooraf contact met je op.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.