Datum za 17 jun. Locatie Kasbah Hengelo
Eendengang
7552 JW Hengelo

Rommelmarkt Kasbah

Zaterdag 7 juni is er van 10 tot 14 uur weer een rommelmarkt bij de Kasbah. Uiteraard zijn de unieke winkeltjes deze dag ook geopend, daar vind je allerlei zelfgemaakte artikelen, spulletjes uit grootmoeders tijd, sierraden, kaarten, wol vilt artikelen, 2de hands kleding, nieuwe kleding enz. enz. Hou je van lekkere verse honing of jam, dan kun je ook bij de winkeltjes terecht.

Plekje reserveren?

Heb jij je huis opgeruimd en nog heel veel mooie bruikbare spullen over? Reserveer dan een plekje op de rommelmarkt bij de Kasbah. Om de prijs hoef je het niet te laten, € 5,- voor een plek van 3 m. Je moet wel zelf een tafel meenemen, of je legt een kleedje op de grond. De markt wordt gehouden voor en naast de winkeltjes, en is overdekt.

Meld je aan bij de Theeroos, Eendengang 6, op donderdag en vrijdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur. Of bel met 074-2420943.

Delen
  • Facebook
  • Mail
  • LinkedIn
  • Twitter
  • Pinterest
Zet in agenda Routebeschrijving

Meer informatie

kasbah.nu/

Prijzen

€ 5,-

Wist u dat uw browser verouderd is?

Om de best mogelijke gebruikerservaring van onze website te krijgen raden wij u aan om uw browser te upgraden naar een nieuwere versie of een andere browser. Klik op de upgrade button om naar de download pagina te gaan.

Upgrade hier uw browser
Ga verder op eigen risico

De allerleukste tips voor uitjes in Hengelo ontvangen?

Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief! Zo ben jij altijd als eerste op de hoogte van de laatste nieuwtjes en de leukste tips.